Van de Mensen.
Echte Verhalen,
Echte Steun:

Marta’s dynamische leiderschap, onwankelbare toewijding aan Europese waarden en haar vermogen om zinvolle verandering teweeg te brengen.

Marta’s visie voor een sterker, transparanter Europa weerklinkt door deze krachtige getuigenissen en onderschrijvingen heen, wat haar gereedheid toont om de toekomst van het continent te vertegenwoordigen en te bepleiten.

Sluit je bij ons aan om Marta te steunen voor een democratisch Europees morgen.

Ik steun Marta. Jij ook?

Petras Auštrevičius
Eerste weekend van juni. We gaan allemaal stemmen voor de Europese verkiezingen.

Als kiezers hebben we allemaal een keuze om iemand te kiezen die je kent, wie je waardeert, wie je wilt dat jou vertegenwoordigt in het Europees Parlement.

Ik wil je Marta Barandiy voorstellen.

Ze is een geweldige activiste. Ze is een geweldige mensenrechtenactiviste. Ze heeft hier in Brussel, in België en overal veel evenementen georganiseerd, steeds met een duidelijke boodschap: Solidariteit, vrede en mensenrechten moeten zegevieren in de Europese Unie en ook in Europa.

Ik steun Marta. Jij ook?

Petras Auštrevičius is een Litouwse politicus en lid van het Europees Parlement (EP), waar hij dient als coördinator voor de Renew Europe-groep in de EP-Subcommissie voor Veiligheid en Defensie. Voorheen was hij Litouws ambassadeur in Finland en heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in het Litouwse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zijn werk is gericht op het versterken van de veiligheids- en defensiebeleid van de EU.

Nelly Maes – een vooraanstaande figuur in de Belgische politiek, bekend om haar langdurige inzet voor Vlaamse belangen en progressieve waarden. Met een politieke carrière die meer dan drie decennia omspant, is Maes een prominent lid geweest van de Volksunie en heeft zij in verschillende parlementaire functies gediend, waaronder in het Europees Parlement.

“Ik wil de Belgisch-Oekraïense lijsttrekster Marta Barandiy steunen. Net als een groep mensen die zich ook hebben aangesloten bij Voor U.”

Nelly Maes
Georges Dallemagne

"Bravo Marta! Je bent een geweldige vrouw die strijdt voor vrijheid, rechtvaardigheid en democratie. Strijdend voor Oekraïne en voor een sterker EU. Strijdend voor de bevrijding van Oekraïne van de indringers en voor integratie in de EU. Jouw gevechten zijn terecht. Je verdient het om verkozen te worden. 👏👏"

Georges Dallemagne is een Belgische politicus en arts met aanzienlijke ervaring zowel in België als in het buitenland. Zijn carrière omvat impactvol werk met Artsen Zonder Grenzen in Afrika en Azië, leiderschapsrollen binnen Handicap International, en het dienen als Belgisch federaal vertegenwoordiger en senator. Dallemagne, lid van het Humanistisch Democratisch Centrum, is ook op verschillende manieren betrokken geweest in het Belgische politieke landschap, inclusief lokale raadsfuncties in Brussel.

Vlad Dan Gheorghe

"Een goede vriendin, de in Oekraïne geboren Belgische Marta Barandiy, doet mee met de nieuwe Vlaamse liberale partij VoorU. Ik wens haar succes in het laten horen van de Vlaamse mensen in de EU zoals ze de mensen uit 🇺🇦 in Brussel en daarbuiten liet horen! Ze is een echte aanwinst voor de mensenrechten & internationaal recht in 🇪🇺"

Vlad Dan Gheorghe is een Roemeens Europarlementariër voor de Renew Europe-fractie, bekend om zijn juridische achtergrond in administratief-fiscaal recht en Europese fondsen. Zijn carrière heeft zich gericht op anticorruptie en pro-Europese initiatieven, met nadruk op justitie, milieubeleid en gemeenschapsontwikkeling. Actief in het Europees Parlement, komt Gheorghe op voor de rechtsstaat en democratische waarden.

Laurens Soenen

"Marta is een van de meest dynamische, toekomstgerichte en betrouwbare mensen met wie ik heb samengewerkt."

Laurens Soenen – Communicatiecoördinator van het Belgisch Voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie 2024, Communicatiestrateeg bij het Belgisch Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Lyuba Karpachova

Project- en Subsidiecoördinator bij de Europese Vereniging voor Kinderoncologie Europa (SIOPE)

Marta is een uitzonderlijke Belgisch-Oekraïense vrouw, winnares van de European Citizen Prize, een activiste, een succesvolle leider, een moeder van twee, een voorvechtster van democratische waarden, iemand die erin geslaagd is om meer dan 400 vrijwilligers te verenigen om een coördinatiecentrum te creëren ter ondersteuning van Oekraïne onder de paraplu van de NGO Promote Ukraine, en iemand die ik inmiddels een vriendin kan noemen en voor wie ik kan instaan na meer dan 2 jaar met haar te hebben samengewerkt.

Marta Barandiy heeft besloten zich kandidaat te stellen voor het Europees Parlement om de eerste vrouw van Oekraïense afkomst in het EP te worden. En ik roep op tot uw steun!

J.A. Thierens

Voor de Europese verkiezingen van aanstaande zondag stem ik voor Marta Barandiy, lijsttrekker van Voor U (17). Ik heb Marta leren kennen naar aanleiding van mijn engagement voor de Oekraïense zaak. Ik heb heel veel bewondering en respect voor haar: Marta is een meertalige, hoogopgeleide dame die zich hart en ziel inzet voor de Europese waarden. Zij is zonder twijfel een waardige opvolgster voor Ursula von der Leyen 😉

J.A. Thierens – Belgische activiste
EUROPESE VERKIEZINGEN 9 JUNI 2024

Steun Marta's
Verkiezingscampagne

Steun de campagne van Marta Barandiy voor het Europees Parlement 2024 door te doneren. Uw bijdrage is essentieel voor het bevorderen van een visie op praktische verandering en sterkere Europese integratie. Help Marta om aandacht te besteden aan cruciale kwesties zoals directe democratie, veiligheid en migratie, met Europese waarden als kern.

By using this website you agree with Cookies and Privacy Policies. Read the Policies