Marta's promotiehub begint hier.

Alles wat je nodig hebt om Marta’s campagne te ondersteunen. Van afbeeldingen voor sociale media tot afdrukbare posters, je vindt hier alle promotiematerialen. Download en deel ze.

#TeamMarta verleent volledige rechten voor het gebruik en de distributie van de verstrekte marketingmaterialen zoals gedetailleerd op onze website en in de materialen zelf. Neem contact met ons op voor meer details.

Betrek Marta in uw creatieve projecten - Personaliseer uw steun

Dus hoe werkt het? U kunt creatief Marta’s logo’s en illustraties in uw eigen ontwerpen verwerken, ze afdrukken voor lokale verspreiding of online delen om het bereik van onze campagne te vergroten.

Neem alternatief contact met ons op, en wij zullen gepersonaliseerde marketingmaterialen voor u voorbereiden.

Personages

Download en gebruik de personages van Marta Barandiy om je eigen promotiemateriaal te creëren en de campagne te ondersteunen.

Download bestanden
Logos

Download de officiële Marta Barandiy logo's om je gepersonaliseerde campagnemateriaal te maken en help het woord te verspreiden.

Download bestanden
Messages

Download de officiële tekstverklaringen van Marta Barandiy om je campagne-inspanningen te verrijken en onze boodschap te versterken.

Download bestanden
Print

Steun je steun: druk een autosticker voor Marta en verspreid het woord.

Toon je steun voor Marta onderweg! Print je eigen campagnestickers voor Marta voor op je auto om het woord te verspreiden en anderen uit te nodigen om op Marta te stemmen. Laten we samen de verandering doorvoeren.

Print

Vlieg Vooruit: Print en verspreid flyers om Marta's campagne te ondersteunen.

Raak betrokken en help om het woord over Marta’s campagne te verspreiden. Print flyers en deel ze uit in jouw gemeenschap om anderen aan te moedigen Marta te ondersteunen en op haar te stemmen.

EUROPESE VERKIEZINGEN 9 JUNI 2024

Steun Marta's Verkiezingscampagne

Steun de campagne van Marta Barandiy voor het Europees Parlement 2024 door te doneren. Uw bijdrage is essentieel voor het bevorderen van een visie op praktische verandering en sterkere Europese integratie. Help Marta om aandacht te besteden aan cruciale kwesties zoals directe democratie, veiligheid en migratie, met Europese waarden als kern.

By using this website you agree with Cookies and Privacy Policies. Read the Policies