Back

Eerste Congres van Voor U

In januari had ik het voorrecht om nieuwjaarsrecepties bij te wonen van verschillende Belgische partijen waar ze hun programma’s voor de komende verkiezingen presenteerden. Ik had toen niet gedacht dat ik enkele maanden later zelf op het podium zou staan van een nieuw opgerichte politieke partij in Vlaanderen om mijn politieke visie te delen. Ik ben enorm dankbaar voor de ruimte die Voor U biedt voor diversiteit en voor het vertrouwen dat Els Ampe en haar kernteam in ons succes hebben!

Dit is waarom ik vrijheid en democratie zo waardeer: als je hard genoeg werkt om gezien te worden, zal je gehoord worden—zo nadrukkelijk dat je niet meer genegeerd kunt worden. Een enorme dankjewel aan alle vrijwilligers wiens ongelooflijke inspanningen het congres van gisteren mogelijk hebben gemaakt. Jullie harde werk bij de organisatie van het evenement en het hartelijk ontvangen van iedereen die aanwezig was, ging niet onopgemerkt voorbij.

Dank jullie wel!

Marta Barandiy, Ph.D. LL.M. Eur.

By using this website you agree with Cookies and Privacy Policies. Read the Policies