Back

Een Introductie tot een Nieuwe Visie voor Europa: De Reis van een Belg van Oekraïense Origine

Welkomstwoord

Beste mensen, welkom! Vandaag markeer ik een belangrijk moment in mijn leven en carrière door mijn eerste live uitzending te presenteren als lijsttrekker van de nieuwe Belgische, Vlaamse, liberale partij VOOR U. Het is een eer om mezelf voor te stellen als kandidaat voor de Europese verkiezingen, en ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn visie en dromen met u allen te delen.

Mijn Verhaal: Van Oekraïne naar België

Mijn levensreis is een verhaal van transitie, leren en strijden voor wat juist is. Geboren in Oekraïne, heb ik daar mijn jeugd doorgebracht en me verdiept in internationaal recht, mensenrechten en Europees recht. Deze vroege ervaringen hebben de basis gevormd van mijn levenslange toewijding aan gerechtigheid en mensenrechten.

In 2003 nam mijn pad een internationale wending toen ik naar Oostenrijk vertrok om verder te studeren, gevolgd door Duitsland, waar mijn studie mij nog dieper in het Europese recht en de bescherming van mensenrechten dompelde. Sinds 2006 noem ik België mijn thuis, waar ik een gezin heb gesticht en een professionele carrière heb opgebouwd die varieert van klantendienstcoördinator bij Volvo Trucks tot een verantwoordelijke rol in een Oekraïens advocatenkantoor.

Mijn Strijd voor Europa

Mijn strijd voor Europa en tegen corruptie begon in 2004, geïnspireerd door de Oranje Revolutie in Oekraïne. Deze strijd is voortgezet door twee revoluties, beide gericht op het bestrijden van corruptie en het bevorderen van liberale waarden. Het is deze toewijding aan vrijheid, waardigheid en rechtvaardigheid die mijn campagne voor de Europese verkiezingen drijft. Ik geloof in Europa, in haar vermogen om te verbeteren, en in mijn vermogen om het beste van Europa naar Vlaanderen te brengen.

Verdediging van Mijn Visie en Identiteit

Het is belangrijk om misvattingen en valse beelden recht te zetten. Ondanks mijn Oekraïnse roots, ben ik Belg, in hart en ziel. Mijn leven hier, mijn gezin, en mijn werk hebben mij gevormd. Ik spreek de talen, ken de cultuur en ben actief betrokken bij onze gemeenschap. Kritiek schuw ik niet; ik sta open voor uw vragen en feedback en streef ernaar deze in mijn wekelijkse livestreams te adresseren.

Een Standpunt over Defensie en Solidariteit

In het licht van recente vragen, met name over defensie, wil ik benadrukken dat de strijd van Oekraïne en Oost-Europese landen voor vrijheid en voor Europa onze volle steun verdient. We moeten alles in ons vermogen doen om onze Oost-Europese vrienden te ondersteunen, onze defensie te versterken, en onze liberale waarden, democratie, en vrijheid te vertegenwoordigen.

Slotgedachten

Mijn kandidatuur voor de Europese verkiezingen is meer dan een politieke campagne; het is een voortzetting van mijn levenslange strijd voor rechtvaardigheid en menselijke waardigheid. Ik geloof dat ik, door voor VOOR U te staan, het beste van Europa naar Vlaanderen kan brengen en een positieve verandering kan teweegbrengen. Ik kijk ernaar uit om in de komende weken uw vragen en commentaren te beantwoorden en samen met u een nieuwe toekomst voor Europa te bouwen.

Laten we samenwerken om een Europa te creëren dat vrij, rechtvaardig en welvarend is voor iedereen. Uw steun en stem kunnen een wereld van verschil maken.

Marta VOOR Europa:

By using this website you agree with Cookies and Privacy Policies. Read the Policies